Návod na liahnutie: Do jedného litra vody pridajte vrchovatú polievkovú lyžicu soli (20-25 g) a požadované množstvo artémie. Intenzívne vetrajte. Čas liahnutia pri teplote 24-26...
Návod na liahnutie: Do jedného litra vody pridajte vrchovatú polievkovú lyžicu soli (20-25 g) a požadované množstvo artémie. Intenzívne vetrajte. Čas liahnutia pri teplote 24-26...
Návod na liahnutie: Do jedného litra vody pridajte vrchovatú polievkovú lyžicu soli (20-25 g) a požadované množstvo artémie. Intenzívne vetrajte. Čas liahnutia pri teplote 24-26 °C je 30-36 hodín. Na dosiahnutie maximálnej výťažnosti možno po prvom odbere vyliahnutých artémií ponechať liahnutie ešte 10-12 hodín a vykonať druhý odber vyliahnutých artémií. Ideálna nádoba na liahnutie má tvar lievikovitého kužeľa s výškou približne 30 cm, pričom vzduch sa musí dostať z dna nádoby.
Skladujte na chladnom a suchom mieste, najlepšie pri teplote do 10 °C.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.